Så gör du för att beställa hos oss / Beställningsvillkor

Mejla oss gärna först, vi svarar på ditt mejl inom några timmar. Vi hör oftast inte telefonen när maskinerna är i gång i snickeriet, så be oss ringa upp om du vill diskutera på telefon, annars går det jättebra för oss att föra konversationen via mejl.

Beställ
din möbel genom att mejla oss och berätta vad du vill ha för möbel, vilken modell, vilken storlek, vilken färg och om du har några andra önskemål, tex. längre överhäng på bordsskivan eller annan höjd på möbeln. Vi behöver även ha ditt namn, adress och telefonnummer. När vi mottagit din beställning bekräftar vi denna med en Orderbekräftelse.

Leveranstiden
varierar beroende på hur mycket vi har att göra, men är oftast mellan 6-8 veckor. Fråga oss så du får reda på vad som gäller vid just din beställning.

Frakten
sker antingen genom att vi kör ut möbeln själva till er mot en kostnad, anlitar ett fraktbolag eller att Ni hämtar möbeln själva. 

Fraktpriset
varierar beroende på vart ni bor, för att kunna lämna det behöver vi ha din adress. 

Betalning
vi sänder er fakturan via mail när vi börjar tillverkningen av er möbel. Det finns två betalsätt, Bankgiro och Swish.

Bankgiro: 728-4896  -Väljer du att betala via bankgiro skall betalningen ske några dagar innan leverans/hämtning då det tar några dagar innan vi ser betalningen på kontot eller att ni visar oss ett kvitto på betalningen. 

Swish: 123 319 9650   -Väljer du att betala med Swish så går det bra att göra det när möbeln levereras eller hämtas, då överföringen sker direkt. Tänk på att det finns en maxgräns på Swish som ibland måste man höjas innan betalning. 
 
Specialbeställning:  På vissa specialbeställningar tar vi ut 30 % i handpenning, vissa beställningar vill vi att hela summan betalas innan tillverkningen startar och en del specialbeställningar delbetalas under tillverkningsprocessen. Det beror helt på vad det är för produkt och hur stort det är, tex små byggnader. 

Lite fakta om trämöbler
Att äga en trämöbel innebär att din möbel är unik, där plankor, kvistar och ådringar som är en naturlig del i möbeln "lever" vidare och kan ändras lite beroende på värme och luftfuktighet i ditt hem. Små sprickor kan eventuellt uppkomma under den första tiden och i vissa fall behöver man då lägga i lite extra färg i sprickbildningen. Betsade bordsytor är från oss behandlade med hårdvaxolja som du lätt lägger på ett nytt, tunt lager vid behov.

Några års användning kommer att sätta sina spår och du har möjlighet att slipa bordsskivan. Efter slipningen lägger du på samma bets som använts tidigare och hårdvaxolja igen och skivan är som ny. För att vara säker på vad din möbel är behandlad med och hur många gånger den är betsad, fråga oss.